Vicgilies de la Festa Major de Vic

Els Castellers de Santpedor recuperem el to a les Vicgílies, descarregant els tres castells que vam dur a plaça.

Els Castellers de Santpedor necessitavem una actuació com la que vam fer a les Vícgiles de Vic el dissabte, dia 9 de julio, de 2016. Després del mal cos de la darrera cita a Prats de Lluçanès, on no varem ser capaços de descarregar cap construcció, recuperar sensacions era del tot necessari. I ho varem aconseguir després d’una bona setmana d’assajos. L’actuació va ser més aviat conservadora, però era la més convenient. Al final, va ser un èxit i l’alegria era més que justificada, en una diada que vam compartir amb els nostrespadrins, els Sagals d’Osona.

Després del pilar de quatre inicial, varem començar la actuació amb el tres de sis amb el pilar. La construcció va ser molt sòlida i no va brandar en cap moment. Primer castell descarregat de la tarda. En segona ronda, el castell portat a plaça fou el quatre de sis. Novament, castell molt estable. Segon èxit de la tarda. Finalment, la tercera ronda consistí en un tres de sis ben treballat que va culminar una bona diada. Un nou pilar de quatre va completar l’actuació.

Per la seva banda, els Sagals d’Osona van descarregar dos pilars de quatre d’inici, el tres de set amb pilar, el cinc de set al segon intent després de desmuntar el primer, un quatre de set i dos pilars de quatre de comiat.

Pilar benvinguda                 3d6a                                              4d6

Pilar benvinguda_Vic_090716  3d6a_Vic_090716   4d6_Vic_090716

3d6                                    Pilar cloenda

3d6_Vic_090716  Pilar cloenda_Vic_090716

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*