Els Castellers de Santpedor fan història amb el seu primer pilar de cinc

A la fira d’artesans de Mollet del Vallès, el dia 18 de setembre de 2016 quedaran gravats amb lletres d’or a la història dels Castellers de Santpedor. La colla de la camisa daurada continua en un gran estat de forma en aquest tram final de temporada. I com ha mostra, una nova fita assolida. Després d’una bona actuació amb tots els castells descarregats al primer intent, l’apoteosi va arribar a la ronda de pilars de comiat, quan varem descarregar el nostre primer pilar de cinc. L’alegria es va desfermar a plaça. Les felicitacions de les altres colles presents no es van fer esperar. Poc estona després, les mostres de suport es van multiplicar a través de les xarxes socials.

La matinal va començar amb dos pilars de quatre d’obertura. La concentració va ser màxima i no hi va haver cap dificultat per tirar-los endavant. Posteriorment, varem descarregar el quatre, la torre i el tres de sis. Algunes construccions van brandar uns moments, però el treball en conjunt de la colla va aconseguir estabilitzar-les. Però el plat fort no havia arribat. El pilar de cinc era un objectiu des de feia temps. A les darreres setmanes, era un dels eixos centrals dels assajos. Pas a pas, els progressos es feien més que evidents i fa deu dies ja varem fer una prova amb xarxa al local dels Salats de Súria. El resultat de la prova va ser positiu i la decisió estava presa. Mollet del Vallès era el lloc escollit per estrenar-lo. Amb concentració i tranquil·litat, el pilar de cinc ja era al sarró. Com a dada, cada una de les sis construccions dutes a plaça van comptar amb enxanetes diferents.

La nostra propera actuació serà el proper diumenge 25 de setembre als actes de la Fira de Sant Miquel de Santpedor. Ens acompanyaran els Castellers de Berga i els Picapolls de la Gavarresa d’Artés.

Pilar de 5

pilar-de-5_180916  img-20160918-wa0005

regio-7-mollet_250716

 

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*