Els Castellers de Santpedor complim a Sarrià tot esperant la nostra diada

Descarreguem tres castells de la gamma de sis.

Després de la gran actuació a la Fira de Sant Miquel i tot esperant la nostra diada, els Castellers de Santpedor ens hem pres un petit respir a l’actuació a la Festa Major de Sarrià. La matinal ha quedat reduïda a dues colles ja que els Carallots de Sant Vicenç dels Horts van comunicar que causarien baixa aquesta mateixa setmana. Així, els Castellers de Barcelona han estat els únic a acompanyar-nos a plaça.

Els santpedorencs hem deixat les construccions de set i el pilar de cinc per oferir-los novament a la nostra gent. Hem entrat a plaça amb un pilar de quatre caminat que no ha presentat cap problema. De fet, la jornada ha estat una bassa d’oli per als Castellim ja molt consolidats. Així, a la primera ronda s’ha optat per un tres de sis. La segona és la que ha generat més aplaudiments amb un tres de sis aixecat per sota. I a la tercera, la colla ha optat per un quatre de sis que ha culminat una correcta actuació. Un pilar de quatre ha tancat la diada al barri barceloní.

La colla amfitriona, els Castellers de Barcelona, han començat amb mal peu quan el pilar de quatre caminat ha fet llenya. Posteriorment, s’han recuperat amb un tres de vuit, una torre de set, que ha necessitat de dos intents ja que en el primer han comès un peu desmuntat, i un quatre de set amb agulla. Un pilar de cinc ha posat el punt i final a un matí de castells.

Els Castellers de Santpedor ja estem centrats en la nostra diada que celebrarem el proper 23 d’octubre al migdia. Els Castellers de Barcelona ens tornaran la visita i, a més, comptarem amb la presencia dels Sagals d’Osona, una de les nostres colles padrines.

3d6                                                          4d6

3d6  4d6

3d6 aixecat per sota

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*