Els Castellers de Santpedor ens superem una vegada més. I ara a la nostra Diada

Els castellers de Santpedor ens consolidem com a colla de set.

A Santpedor ja han perdut el compte de les vegades que la seva castellera s’ha superat a sí mateixa per realitzar la millor actuació de la seva història. Però la realitat és exactament aquesta. Els Castellers de Santpedor hem aprofitat la nostra diada per afegir una altra data per al record. El 23 d’octubre de 2016 quedarà gravat com el dia en què ens varem consolidar com a colla de set. Per primer cop, vam descarregar dos castells d’aquesta alçària en una mateixa actuació.

Les expectatives eren altes durant tota la setmana. El pilar de quatre caminat ha estat només l’aperitiu del què vindria després. A la primera ronda, hem optat pel quatre de set, fins ara la única construcció de set pisos que havíem intentat i descarregat. El castell ha estat parat i segur en tot moment. El plat fort ha arribat en segona ronda; un tres de set que s’ha fet pregar i ha necessitat de dos intents. El primer, s’ha hagut de desmuntat quan els dosos ja estaven col·locats. La segona temptativa ha estat força crítica. Tota la colla ha suat de valent per descarregar-lo. La calma ha estat un element clau. No sense patiments, el tres de set ja era al sarró. En tercera ronda, el set de sis ha estat més plàcid i un castell que ha permès a molta gent de la colla poder pujar. Com tampoc hi ha hagut problemes per descarregar el pilar de cinc, com a pilar de cloenda. Dos pilars de quatre i quatre pilars de tres, amb l’objectiu de fer participar el màxim de canalla, han clos la nostra segona diada.

Als Castellers de Santpedor només ens queda una actuació per tancar la temporada 2016. Serà d’aquí dues setmanes, el 6 de novembre, a Vic, amb els Sagals d’Osona i els Minyons de Santa Cristina.

Tota la gent de la colla que va participar

colla-per-diada_231016

4d7                                          7d6

4d7_231016   7d6_231016

3d7                                              Pilar 5

3d7_231016  p5_231016

Pilars cloenda                                                    El cap de colla, ben cofoi.

pilars-cloenda_231016  cap-de-colla_231016

Els Castellers de Barcelona també han començat amb el pilar de quatre caminat. Posteriorment, han descarregat el cinc de vuit, el quatre de vuit amb agulla i el quatre de vuit. Però el moment més espectacular ha estat el pilar de set amb folre. Dos pilars de quatre han posat el punt i final a l’actuació dels barcelonins. I els Sagals d’Osona, un dels nostres padrins, s’han apuntat el pilar de quatre caminat d’inici, han descarregat el tres de vuit, han carregat el quatre de vuit i descarregat el cinc de set. El pilar de quatre ha servit per tancar la jornada dels vigatans.

SAGALS D’OSONA

3d8                       4d8                                     5d7

3d8-sagals_231016  4d8-sagals_231016  5d7-sagals_231016

CASTELLERS BARCELONA

4d8                                          5d8                                   Pilar de 7 amb folre

4d8-barcelopna_231016  5d8-barcelona_231016  p7f-barcelona_231016

 

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*