Els Castellers de Santpedor tanquem temporada amb la clàssica de set

A la mateixa plaça on varem descarregar el nostre primer quatre de set.

Els Castellers de Santpedor varem acomiadar el 2016 amb bon sabor de boca. A la mateixa plaça on fa gairebé un any ens varem convertir en colla de set, vam fer un pas més aconseguint descarregar la tripleta clàssica de set (quatre de set, tres de set i torre de sis). Per primer cop, els tres castells descarregats eren puntuables pel rànquing del concurs de Tarragona. A Santpedor, no pensem en això; però aquesta dada és un indicador de la progressió de la colla en un any que ha significat la nostra consolidació. Ni la llenya que va fer el pilar de cinc pot tacar una gran actuació.

Varem començar l’actuació amb el quatre de set. Per tercer cop aquesta temporada es va descarregar sense excessives dificultats gràcies al bon treball de tota la colla. En canvi, més difícil va ser el tres de set, la segona vegada que es duia a plaça. La força que va fer la pinya i les correccions que van fer els membres del tronc van ser vitals per aguantar un castell que va brandar en molts moments. Aquest èxit va permetre afrontar amb tranquil·litat la torre de sis, una construcció que la colla té molt ben apamada a dia d’avui. La decepció va arribar amb el pilar de cinc amb què es volia acomiadar la temporada. En aquesta ocasió, no va sortir bé i tot plegat es va quedar en un intent. Finalment, i per tancar l’actuació, vam repetir amb un pilar de quatre que va acabar sent descarregat.

Els Sagals d’Osona, amfitrions i padrins nostres, van descarregar un tres de vuit en primer ronda, la torre de set en segona i el cinc de set en tercera després de desmuntar el quatre de vuit. Els vigatans es van acomiadar amb dos pilars de cinc. I els Minyons de Santa Cristina d’Aro, també fillols dels Sagals, van desmuntar el quatre de sis amb agulla, es van quedar en intent a la torre de sis, van descarregar el quatre de sis i van desmuntar la repetició de la torre de sis.

4d7                                      3d7                                   2d6

4d7-vic_061116  3d7-vic_061116   2d6-vic_061116

La colla al complert a Vic

la-colla-a-vic_061116

 

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*