INICI DE TEMPORADA 2017

Ja hem començat el 2017. La Plaça Gran va veure els primers castells de la temporada, on vam mostrar la bona feina feta als assajos. Va ser només un primer tastet. Encara sense els nostres millors castells. Es tractava només de trencar el gel després de mesos sense actuar. Segurament, haguéssim pogut pujar un xic més amunt. Però es tracta d’anar amb pas ferm i decidit.

En aquesta ocasió, vam dur a plaça el tres de sis, el quatre de sis amb agulla i el tres de sis aixecat per sota. Tots tres castells van ser descarregats amb molta solvència gràcies a una bona feina de tota la colla i el saber fer d’una tècnica que s’estrenava. Dos pilars de quatre i la participació en un tres de sis conjunt femení van tancar un diada en la qual ens van acompanyar els Castellers d’Andorra i els Escaldats de Caldes.

Foto: Emili Giró

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*