Descarreguem el primer tres de set de la temporada

La Fira de Primavera de Martorell va ser testimoni d’un nou pas endavant fet per la nostra colla. No es tracta de la pàgina més important de la nostra història. Però sí un pas endavant que ratifica la feina feta als assajos. Mai a 30 d’abril, havíem aconseguit castells d’aquestes dimensions. El tres de set ha de ser només un estímul per seguir treballant assaig rere assaig per seguir creixent.

Precisament, el tres de set va ser el castell que va obrir la nostra actuació al Baix Llobregat. La pujada va ser lenta i es van viure moments de neguit dins la pinya. La serenitat i el treball de tota la colla van ser claus per assegurar-ne l’èxit. Prova superada. A la segona ronda, vam optar pel quatre de sis amb agulla. Novament, vam ser forts per superar les dificultats que va presentar l’ascens. Vam saber dominar els nervis per apuntar-nos el segon castell de la tarda. En canvi, no vam poder completar l’actuació amb un castell molt ben treballat als assajos. El seny va aconsellar desmuntar el quatre de set sense que els dosos arribessin a col•locar-se. A la ronda de repetició, van descarregar sense problemes el tres de sis aixecat per sota. Dos pilars de quatre van cloure l’actuació.

Pel què fa a les altres colles, els Castellers de Vilafranca van descarregar el tres de vuit, la torre de vuit amb folre, el quatre de vuit, el pilar de sis i sis pilars de quatre. I els Castellers d’Esparreguera, el tres de set, el quatre de set amb agulla, el quatre de set i el vano de cinc.

Ara toca pensar en la trobada de les colles del Bages. Serem els amfitrions i rebrem Tirallongues de Manresa, Salats de Súria i Picapolls de la Gavarresa.

Foto: Montse Xixons

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*