Actuació de transició a la Fira de Manresa

Diu una norma no escrita al món casteller que després d’una bona actuació en bé una de més discreta. Exactament això ens va passar a la Fira de Manresa.

Els assajos durant la setmana ja van ser discrets i la gent no es va mobilitzar com en ocasions anteriors. La poca pinya que érem convertia en temerària la idea de fer castells de set pisos. Així que vam optar per allò més segur. Vam sortir amb un quatre de sis, que va ser el castell més plàcid de la matinal. Sense massa problemes el vam descarregar. En segona ronda, vam salvar la papereta del tres de sis amb agulla. No és que patíssim massa però tota la colla va haver d’estar d’allò més concentrada per tirar-lo endavant amb èxit.

Els problemes van arribar a la tercera ronda. Un tres de sis aixecat per sota que tenim ben dominat ens va fer gruar de valent. No ens hem d’enganyar. Alguns moments vam témer fer llenya. Però què collons. Que som de Santpedor. I Santpedor és un altre món. Així que hi vam fotre el què calia i el vam descarregar. Un pilar de quatre va tancar la nostra visita a la capital de comarca.

Ara, ens toca posar-nos a la feina de nou. Que en tenim molta hi hem de quedar bé. El proper 4 de juny, tercer aniversari del nostre bateig. Ens visiten Minyons de Terrassa i Xicots de Vilafrança.

3d6 per sota

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*