Els Minyons de Terrassa converteixen Santpedor en plaça de nou

Esperàvem amb moltes ganes l’actuació del nostre tercer aniversari. La temporada està sent bona, els assajos de la setmana ens feien ser optimistes i el cartell que teníem era d’autèntic luxe. No en va, ens visitaven els Minyons de Terrassa i els Xicots de Vilafranca. Malauradament, el treball fer els assajos no es va plasmar a plaçar i ens vam haver de conformar amb castells de sis pisos. Malgrat això, la jornada la recordarem sempre. I és que els Minyons van convertir la plaça gran en plaça de nou. La que fa cent trenta-sis de la història.

Pel què fa a la nostra actuació en sí no vam poder repetir l’actuació de la trobada de Colles del Bages. Primer, se’ns va atravessar el tres de set en dues ocasions. Després, vam haver de desmuntar el peu del quatre de set. Tot i muntar-lo millor tampoc va ser suficient per descarregar un castell que va quedar novament en intent. A la ronda de repetició, vam aconseguir descarregar el set de sis. I en tercera ronda, també vam aconseguir el tres de sis aixecat per sota. Tres pilars de quatre van cloure la nostra actuació.

La propera actuació dels Castellers de Santpedor serà el 17 de juny a Barcelona amb Castellers de Barcelona i Castellers del Prat.

Foto: Emili Giró

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*