Homenatgen Gabriel Jódar durant la Festa Major

La setmana passada començava amb la luctuosa notícia de la mort d’en Gabriel Jódar. Un atac de cor se l’emportava a l’edat de 37 anys. En Gabri va formar part dels orígens de la colla i va defensar des de la posició de segon el nostre primer tres de sis.

Al seu honor vam alçar un pilar de quatre de dol. Vam alçar el pilar que mai hauríem volgut fer. No cal dir que l’emotivitat va ser molt gran. Les emocions estaven a flor de pell i a més d’un se li van escapar unes llàgrimes.

Vam coronar el pilar sense problemes. Un cop d’alt, l’enxaneta va mostrar la seva ‘cassaca’ de Festa Major, la de la colla Sampe Shore. Posteriorment, vam fer una volta sencera per mostrar-la a tota la plaça Gran.

Després, vam tenir ja l’habitual participació al pregó de Festa Major amb un tres de sis aixecat per sota.

I el diumenge vam participar, com ja és habitual, a la matinal de cultural popular en una cercavila amb la resta d’entitats culturals del poble. Tres pilars de quatre, un pilar de tres caminat i un tres de cinc net van ser la nostra actuació.

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*