Descarreguem la primera torre de sis de la temporada

Digne actuació a les vigílies del quaranta-vuitè aniversari dels Castellers de Barcelona. No era una actuació gens fàcil ja que sortíem de la ressaca del nostre tercer aniversari, on les de coses no van sortir del tot bé, i de la Festa Major. La setmana d’assajos havia estat irregular i tampoc va ser el desplaçament en què vam mobilitzar més mans. Tot i això, la tècnica va planificar l’actuació amb el seny que ha regir el món casteller. Com a nota destacada, vam descarregar la primera torre de sis de la temporada.

L’actuació a la plaça del Rei de Barcelona va començar gairebé amb una hora de retard ja que l’ambulància va trigar molt a arribar. Això va provocar que no es fessin els preceptius pilars d’entrada i s’anés directe a la primera ronda. Vam escollir el tres de sis amb agulla, que no va tremolar en cap moment. Tampoc van haver-hi dificultats al tres de sis de la segona ronda i a la torre de sis de la tercera. No són construccions complicades però vam mantenir la tensió necessària que va evitar qualsevol tipus d’ensurt. Dos pilars de quatre van cloure l’actuació

La propera actuació serà el proper 1 de juliol a Moià amb els Picapolls de la Gavarresa i els Marganers de Guissona.

Foto: Gisel·la Piñero

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*