Vivim una diada tranquil·la a Moià

Aquest cop vam tenir un desplaçament proper. Per primer cop actuàvem al Moianès. La curta distància va provocar que no es contractés cap autobús i anéssim amb cotxes particulars. Arribats a Moià, ens esperaven els Picapolls de la Gavarresa, els nostres amfitrions. En aquesta ocasió vam desplaçar poques mans i malgrat els assajos havien anat bé la tècnica va prendre la decisió de no arriscar.

Així que vam fer tres castells que tenim molt apamats i l’actuació va transcórrer sense sobresalts. Les principals dificultats les van tenir al primer castell, un quatre de sis sòlid però que va fer patir algun dels nostres baixos. Per la resta del tronc no hi va haver massa problemes. I la canalla va complir perfectament amb el seu paper. Teníem ja el primer castell descarregat de la tarda. Per a la segona ronda, van tirar endavant el tres de sis amb agulla, que tampoc va presentar cap dificultat. I a la tercera ronda, tret d’una petita descoordinació a l’hora de pujar els segons, la resta va ser una bassa d’oli. Quedaven només els dos pilars de quatre de comiat.

Pel què fa a les altres colles, el Picapolls de la Gavarresa van descarregar el tres de sis amb agulla, el quatre de sis amb agulla i i el quatre de sis. I el Margeners de Guissona, el tres de sis, la torre de sis i el quatre de sis.

Foto: Laura Tarradellas

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*