Seguim amb les castells de sis a Caldes de Montbui

Ens vam desplaçar a Caldes de Montbui per fer-hi la penúltima actuació del primer tram de temporada. Va ser una altra actuació tranquil•la, a l’espera de poder atacar novament els castells de set pisos. Una vegada més, el seny es va imposar a la rauxa i la tècnica va apostar per aquells castells que tenim perfectament consolidats. El món no s’acaba amb un pis més o menys. Els castells de set ja arribaran.

La diada podria haver estat molt llarga amb la presència de quatre colles. Ens hi van acompanyar els Escaldats de Caldes, els Nyerros de la Plana i els Castellers de Castellar. Però no. Va ser dinàmica ja que les colles van anar per feina. En primera ronda, vam descarregar plàcidament el tres de sis amb agulla. El més difícil va arribar a la segona. No perquè el tres de sis aixecat per sota tingués un perill real de caure sinó perquè els diferents rengles van pujar descompensats. La pinya va estar molt atenta i l’enxaneta va poder fer l’aleta. La baixada va ser ja més tranquil•la i ens vam apuntar el segon castell de la tarda. Finalment, en tercera ronda, vam decidir alçar un quatre de sis, també descarregat. Un pilar de quatre va tancar l’actuació.

Foto: Marta Marin

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*