Tornem a les actuacions a Castellar del Vallès

Un mes i mig després ens van tornar a posar la camisa a Castellar del Vallès. Va ser una actuació que va començar a l’exterior i que després dels pilars inicials es va haver de fer sota cobert per culpa de la pluja. Va ser un actuació ràpida, amb només dues colles. La solidaritat amb els Capgirats de Castellar del Vallès va ser més necessària que mai a les pinyes. En la doble direcció. I ambdues colles vam ser exemplars
.
L’actuació va ser plàcida una vegada més. A l’espera de fites superiors que podrien arribar a la Fira de Sant Miquel d’aquí a dues setmanes. Això no treu un bon sabor de boca ja que tots els castellers desplaçats a Castellar del Vallès van implicar-nos al màxim. Vam anar a assegurar construccions que tenim d’allò més dominades. El tres de sis amb agulla, la torre de sis i el tres de sis ja es poden apuntar al nostre còmput sense tenir cap sobresalt. Un pilar de quatre d’entrada i un altre de sortida van completar la nostra actuació

Foto: Olga Vidal

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*