Tornem als castells de set durant la Fira de Sant Miquel

Les expectatives que teníem a la Fira de Sant Miquel eren altes i el bon treball als assajos havia de ser plasmat a plaça. La tècnica va triar el quatre de set per obrir l’actuació. Va ser la construcció més plàcida de la diada. Els crits del cap de colla afirmant que “està molt maco” van ser la dosi d’adrenalina necessària per descarregar el castell amb aparent facilitat. Tret dels típics tremolins no hi vam tenir massa problemes.

En canvi, més dificultoses van ser la segona i tercera ronda. Tant el cinc de sis de la segona com el tres de set de la tercera van ser construccions molt sofertes. En especial, el tres de set de la última ronda. La bona feina de tota la colla actuant de forma conjunta va evitar que el castell fes llenya tot i que en alguns moments aquesta sensació va planar sobre la plaça de l’Església de Santpedor. Un pilar de quatre d’entrada, dos de sortida i deu pilars de tres perquè pogués pujar tota la canalla van culminar una actuació que mereixíem.

Fotos: Xavier Prat

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*