Ens convertim oficialment en colla de set

Malgrat haver descarregat el nostre primer castell de set a Vic el 2015, un colla no es pot considerar d’aquest rang fins que no n’aconsegueix dotze en el termini de tres anys. Ens en faltava un i l’hem aconseguit a la nostra diada i davant la nostra gent. Un quatre de set, lent però segur. Quan tota la colla ha tingut novament els peus a terra l’alegria s’ha apoderat de la plaça. Una nova fita era al sac.

El quatre de set ha estat el primer castell d’una matinal en què les coses ens han sortit molt bé. Posteriorment hem intentat el set de sis. El tronc no podia treballar còmode i hem decidit desmuntar-lo. Però a la ronda de repetició no hi ha hagut massa problemàtica. Ha estat novament cuinat a foc lent. Però cada passa era segura i les dues aletes han estat una realitat. Hem acabat la diada amb una torre de sis. El tronc ha necessitat alguna correcció poc important. Tercer castell descarregat de la temporada.

Dos pilars de quatre d’entrada i dos més de sortida han culminat la penúltima actuació del curs. Ara toca anar a Vic. A gaudir dels castells amb els nostres padrins, els Sagals d’Osona, i els Minyons de Santa Cristina d’Aro.

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*