Acabem temporada amb el segon pilar de cinc del curs

Vic serà sempre una plaça especial per nosaltres. En primer lloc, els Sagals d’Osona són els padrins de la colla bagenca. Va ser el lloc on vam descarregar el nostre primer castell de set pisos. I per tercer any seguit, ha estat el lloc escollit per tancar temporada. Enguany no hi ha hagut cap construcció de set. Com a mínim, hem pogut descarregar un pilar de cinc que l’any passat va caure en la baixada.

Teníem la il•lusió d’acabar la temporada amb el llistó molt alt. Però ja d’entrada hem descartat el quatre de set perquè teníem algunes baixes en posicions clau. En primera ronda hem optat per la torre de sis. No hi ha hagut cap dificultat en un castell que tenim molt ben apamat. Les dificultats han arribat a la segona ronda. El tres de set semblava pujar amb garanties i fins i tot s’han col•locat els dosos. A la pujada de la canalla no s’ha vist clar del tot i la tècnica ha ordenat la baixada. A la ronda de repetició ja no l’hem reintentat. Un nombre de mans massa just i una caiguda dels Minyons de Santa Cristina, que ha obligat a evacuar dos dels seus membres a l’hospital i ha aturat la diada una hora ben bona, han fet actuar amb prudència la tècnica. Els tres de sis amb agulla ha estat el castell triat i no ha presentat cap problema. Tampoc n’hem tingut amb el tres de sis de la tercera ronda. El punt àlgid ha estat el pilar de cinc per tancar l’actuació. Un pilar molt recte i segur. La velocitat també ha estat clau perquè no es patís per la seva integritat.

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*