Vivim una actuació plàcida a casa nostra

La primera actuació que vam fer a casa va ser molt plàcida i amb castells que tenim plenament dominats. Era només una actuació de rodatge. Per anar-se traient el cuquet i afinar els engranatges de cara a futures construccions. L’actuació es va caracteritzar per la seva rapidesa. Vam obrir plaça amb el dos de sis. Va ser el castell més tècnic de la matinal i també el més segur. Per la segona ronda, vam tirar un tres de sis amb agulla que va tenir diverses estrenes al tronc. La part més dura va ser la descarregada del pilar. I a la tercera ronda, es van viure més estrenes al quatre de sis. També sense dificultats. Un pilar de quatre d’entrada i un pilar de quatre van completar la nostra actuació abans que les tres colles féssin un darrer pilar de quatre amb els troncs íntegrament femenins. Va ser la forma d’unir-se a la diada de 8 de març a proposta dels Capgirats de Castellar.

L’actuació va comptar també amb la presència dels esmentats Capgirats de Castellar que van descarregar el tres de sis, el quatre de sis i el tres de sis amb agulla i amb els Castellers de les Roquetes van descarregar el tres de sis amb agulla, el tres de sis i el dos de sis.

Foto: Montse Xixons

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*