Millorem perspectives a Martorell

“Avui ens hem tret l’espina que portàvem clavada de Navàs. I per què? Perquè ho sabem fer”, amb aquestes paraules ens va felicitar el cap de colla. Veníem d’una fluixa diada a Navàs i a Martorell ens vam rescabalar. Va ser una diada especial perquè a més dels Castellers de Vilafranca i els Castellers d’Esparrguera i havia la Colla de la Il•lusió, una colla de Valls formada per persones amb disminucions psíquiques i que veuen en el món casteller com una forma més d’integració a la societat.

Vam començar a amb el tres de sis amb agulla. El castell va ser lent. Molt lent. Però el vam alçar amb seguretat. Un cop fou descarregat les cares d’alleujament es van notar a plaça. En segona ronda, vam triar la torre de sis. La carregada va ser molt ferma. Però a la descarregada vam haver de suar de valent per vèncer dues fortes sacsejades. La bona feina de la pinya va permetre salvar-les i apuntar-nos el segon castell de la tarda. El tres de sis de la tercera ronda no va portar cap problema. Un pilar de quatre va cloure una bona actuació.

Els Castellers de Vilafranca van descarregar el quatre de vuit, la torre de vuit amb folre, el tres de vuit, un pilar de sis i sis pilars de quatre. Els Castellers d’Esparreguera van descarregar el cinc de set, el set de set, el quatre de set amb agulla, un pilar de cinc aixecat per sota i dos pilars de quatre. I la Colla de la Il•lusió un dos de quatre amb acotxaneta, un pilar de quatre amb folre, un tres de quatre amb acotxaneta i un pilar de quatre.

La propera actuació serà un dels plats forts de la temporada. El proper 12 de maig serem a Artés a la quarta trobada de colles del Bages amb Tirallongues de Manresa, Salats de Súria i Picapolls de la Gavarresa.

Fotos: Montse Xixons

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*