Últim assaig abans de l’aniversari del bateig

Ens vam Montcada i Reixac en el darrer compromís abans d’un dels plats forts de la temporada. La propera cita ja serà a casa. El proper 2 de juny celebrem el quart aniversari del bateig amb la companyia dels Bordegassos de Vilanova, els Vailets de Gelida i els Castellers del Riberal (Catalunya Nord). Calia una bona actuació per seguir guanyant en confiança. I vam tornar cap a casa amb bon sabor de boca. No amb els millors castells del nostre repartori però si amb la satisfacció de fer bé allò que sabem fer.

Vam fer castells que tenim molt per mà. La primera ronda la vam superar amb un tres de sis amb agulla que en cap moment va perillar. Igual que fa una setmana a Artés, l’estructura va ser molt sòlida amb unes bones mides. La rapidesa també va ser clau per l’èxit del primer castell de matinal. Les dificultats van arribar a la segona ronda. La torre de sis va patir més de mides. Quan les gralles anunciaven ja l’entrada de l’enxaneta es va decidir tirar-la avall. La descarregada va tenir algun moment crític però la bona feina de tota la colla va impedir que el castell fes llenya. A la tercera ronda, el tres de sis va ser molt plàcid i es va afegir al nostre còmput. A la ronda de repetició, hi va haver dubtes entre tirar el quatre de sis o repetir la torre. Finalment, es va imposar la segona opció i va ser un intent vàlid. Les mides van estar millor que en l’intent anterior i la torre va ser descarregada sense dificultats. L’actuació havia començat amb un pilar de quatre i va acabar amb la mateixa estructura però diferents castellers.

Foto: Montse Xixons

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*