Recuperem sensacions a Sant Cugat

Necessitàvem recuperar-nos de la diada del nostre aniversari i a Sant Cugat del Vallès ho vam aconseguir. Malgrat ser poca gent i optar per castells plenament dominats les sensacions van ser molt bones. Una càrrega d’adrenalina per afrontar la part final del primer tram de temporada.

Vam decidir dur a les vigílies dels Gausacs de Sant Cugat la torre de sis, el tres de sis amb agulla i el quatre de sis. Tres construccions totalment dominades que vam descarregar amb total solvència. En cap moment vam patir per les mides o els tremolins que poden sorgir en qualsevol construcció. Fins i tot, van ser dels castells més ràpids de la temporada. Un pilar de quatre d’entrada i un altre de sortida van culminar la nostra actuació,

Tan sols ens queda una actuació abans de les vacances d’estiu. El proper 15 de juliol anem a Puigcerdà per actuar amb Saballuts de Sabadell i una tercera colla a determinar.

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*