Tanquem la primera part de temporada amb el primer pilar de cinc del curs

Vam cloure el primer tram de temporada a la festa major de Puigcerdà. L’actuació va estar condicionada per l’absència de companys que ja són de vacances i que van obligar a fer canvis als troncs dels castells situant-hi gent menys habituada a pujar. Això va afegir dificultats a les construccions que vam anar corregint.

A la primera ronda, el dos de sis ja va presentar males mides i vam decidir desmuntar-lo. Quan va tocar repetir-lo es va canviar per un tres de sis amb agulla que en paraules del cap de colla “estava perfecte”. A la segona ronda vam el tres de sis que va ser exitós a la tercera.

Quedava només el pilar de comiat i mereixíem tancar la primera part de temporada amb bon sabor de boca. Així que van tirar amunt un pilar de cinc molt treballat als assajos i que va ser molt ferm en tot moment.

Per endavant ens queden ara unes vacances que han de servir per recarregar piles i afrontar un mesos de setembre i octubre molt il•lusionants.

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*