Tornem a l’activitat a la Seu d’Urgell

Vam tornar a l’activitat en un actuació emmarcada en els actes de la Festa Major de la Seu d’Urgell. Tot just havíem reprès els assajos el passat dimecres i encara força de nosaltres érem de vacabces. Per això, vam assegurar el tret i vam dur a la plaça dels Oms castells bàsics de la gamma de sis. Una actuació per prendre impuls i afrontar la segona part de temporada.

A la primera ronda, la tècnica va escollir la torre de sis. A diferència de l’actuació de Puigcerdà la torre va pujar amb molt bones mides i va ser descarregada sense dificultats. Per a la segona ronda, vam tirar endavant el tres de sis amb agulla i la construcció no va presentar cap mena de problema. La única dificultat ens va arribar amb el tres de sis. Al primer intent, la canalla no ho va acabar de veure clar i es castell va quedar en intent desmuntat. Després d’uns minuts, un nou intent va acabar amb el castell descarregat. Un pilar de quatre aixecat per sota va cloure el retorn a la feina dels castellers de Santpedor.

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*