Ens seguim rodant a Castellar del Vallès

Vam viatjar a Castellar del Vallès per seguir rodant de cara a les darreres actuacions de temporada. Va ser una diada amb encara algunes baixes de gent que apurava les seves vacances estivals. A la festa major de Castellar de Vallès hi vam dur castells de sis que es va saldar amb uns resultats irregulars.

La tècnica ja havia anunciat a l’assaig del dia anterior que hi duríem el tres de sis amb agulla, el quatre de sis i el tres de sis. El tres de sis inicial va ser novament un castell lent però que no va fer témer massa per la seva integritat. La baixada també va ser segura vam inaugurar el còmput de castells descarregats. Qui es va creuar va ser el quatre de sis. Intentat en dues ocasions i tirat avall també dos cops. Primer per unes males mides i després per no veure’l del tot assentat. A la darrera ronda, el tres de sis no va presentar cap dificultat i va ser la construcció més plàcida de la tarda. Vam completar amb una pilar de quatre aixecat per sota d’entrada i un pilar de quatre com a comiat.

Foto: Olga Sanfeliu

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*