Ens apuntem el primer quatre de set de la temporada

La constància va premiar la nostra constància i treballa als assajos. Després d’haver-hi estat a prop en diverses ocasions aquesta temporada, finalment ens vam apuntar el primer castell de set pisos del curs 2018. Va ser un quatre de set en segona ronda que no va estar absent de moments de patiment. Després d’una pujada força tranquil•la van arribar uns segons crítics al descens que el tronc va saber dominar compensant moviments perquè el castell no fes llenya. Un cop estabilitzada la construcció i amb tothom ja de peus a terra l’alegria es va desfermar a la plaça gran de Santpedor.

La resta de diada va ser sense massa sobresalts i va consistir en dos pilars de quatre d’entrada, un cinc de sis en primera ronda, un tres de sis amb agulla a la tercera i un pilar de cinc de comiat.

Finalment, dos pilars de quatre es van situar davant de l’ajuntament perquè tota la canalla pogués pujar al balcó consistorial.

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*