Acabem la temporada amb regust agredolç

Vam cloure la temporada com ja és habitual a Vic. A casa dels seus padrins, el Sagals d’Osona. Va ser una actuació ambiciosa que no va tenir com a premi descarregar el primer tres de set del 2018. Com a mínim, vam tancar l’any amb cinquè pilar de cinc descarregat del curs.

La matinal va començar amb bon peu. El tres de sis amb agulla no va presentar cap problema tret que va ser una mica lent. Però segur. L’aleta de l’enxaneta havia de ser el preludi del plat fort. El tres de set de la segona ronda. El castell va començar amb uns tremolins que van ser dominats. Mentre des de l’exterior es sentia ”està molt maco” els pisos anaven pujant fins que el castell va estar carregat. Però poc després de la sortida va fer llenya. A la tercera ronda, un quatre de sis molt apamat va significar el darrer castell de la temporada abans de la ronda de pilars de comiat. L’esmentat pilar de cinc.

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*