Xevi Mira és el nou president de la colla i Jordi Prat continua com a cap de colla

El passat 30 de novembre vam celebrar la nostra assemblea ordinària. El punt més destacat de la vesprada era l’elecció de les noves juntes administrativa i tècnica que hauran de regir l’entitat fins el 2020. No hi va haver sorpreses i les úniques candidatures que es van presentar van obtenir una amplíssima majoria.

Xevi Mira es converteix en el cinquè president de la història dels Castellers de Santpedor i pren el relleu a Marta Garcia. L’acompanyaran en el seu mandat Joan Prat (vicepresident), Maria Jesus Moreno (tresorera), Gessamí Codina (secretària), David Hervías, Alba Parella i Manel Castellana (vocals) i Aleix Marí (vocal de gralles). La voluntat de la colla de la camisa daurada és consolidar un equip de gralles i tabals de cara a la propera temporada. Jordi Prat serà el vocal en representació de la junta tècnica.

Precisament, Jordi Prat seguirà dos anys més com a cap de colla i comptarà amb un equip de caràcter continuista. Dani Culebras serà el cap de pinyes i tindrà l’ajuda de Carles Sala i Enric Claret. Albert Sala serà el cap de troncs amb la col•laboració de Gerard Pallarols. I Aina Fernández serà la cap de canalla amb el suport de Queralt Ferrer, Sam Hidalgo i Joan Baraldés. La intenció és reforçar la tècnica amb l’entrada de més membres.

Xevi Mira i Jordi Prat

Escriu una resposta o comentari

El teu email no será publicat.

*